De Nederlands-Italiaanse topcombinatie: No Man’s Land

Waarom moet mode altijd maar gelinkt zijn aan één specifiek gebied, wanneer je ook het beste van beiden kan combineren? No Man’s Land weet hier zeker wel raad mee, en geeft hier dan ook zeker direct antwoord op. Wij Nederlanders zijn namelijk erg goed in ontwerp en innovatie. We komen met prachtige oplossingen voor alom bekende en vaak technische problemen. En nu denk je misschien dat dat niet per se met fashion gemengd kan worden, maar niets is minder waar. We weten dat je bij Nederland niet gelijk denkt aan mode. Je hoort ook niemand zeggen: “Holland, modeland”. 

Eerder te zien op de verschillende fashion weeks

Toch mag je ons kikkerlandje niet onderschatten, en kunnen we wel degelijk iets betekenen voor de fashionindustrie. Ons oog voor innovatie en ontwerp, gecombineerd met de sierlijkheid van de Italiaan, kan namelijk tot een geweldige combinatie leiden. Dat de Italianen goed zijn in de mode, dat is voor velen oud nieuws. Merk op merk voelt pas erkenning wanneer ze een debuut hebben gemaakt op de fashionweek van Rome. No Man’s Land geeft een combinatie voor het Nederlandse oog van ontwerp, dat zich uit in kledingstukken die echt voor het gemak ontworpen zijn. Door de Italiaanse invloeden wordt hier een extra dimensie aan toegevoegd: sierlijkheid.

No Man’s Land en haar stoffen

No Man’s Land heeft duidelijke invloeden uit Italië, welke worden vertolkt in de fijnste materialen die zij gebruiken. Het Italiaanse oog voor luxe, wordt vertolkt in de manier waarop de producten aanvoelen. Dit geeft dan ook een bepaalde indruk wanneer jij aan komt lopen in jouw nieuwe outfit van No Man’s Land. De kledingstukken die zij verkopen zijn vooral items die je goed kunt combineren, omdat het vaak wel aardetinten zijn die een ‘ton sur ton’ look zouden ondersteunen. 

 

Daarmee kom jij over alsof je echt wel goed hebt nagedacht over je outfit, en dat je verstand hebt van wat er vandaag de dag gebeurt in modeland. Dit is allemaal ontzettend voordelig natuurlijk, zeker omdat de kleding ook echt heel goed zit. Het voelt eigenlijk alsof jij continu aan het ‘loungen’ bent. Hierdoor kom je ook heel erg ontspannen over. Voor jou zit het allemaal niet te strak, en hoewel het eigenlijk misschien wel zo voelt, heb je geen joggingbroek aan.

Elke gelegenheid met No Man’s Land

De kleding van No Man’s Land kun je werkelijk op iedere gelegenheid dragen. Het is niet gebonden aan een bepaalde setting. Waar die joggingbroek die we net bespraken, in veel situaties niet helemaal gepast wordt bevonden, kun je met de kleding van No Man’s Land in elk geval overal terecht. Stel je eens voor, dat je beste vriendin in het huwelijksbootje stapt, en jij met je joggingbroek naar het huwelijk komt. Je snapt zelf ook wel dat ze dat niet zo fraai zal vinden. Met No Man’s Land kun je zowel gekleed naar de situatie, als comfortabel heen komen. Zo zal je nooit raar aangekeken worden, en zul je je beste vriendin ook zeker niet beledigen. Ze zal je waarschijnlijk alleen maar vragen waar je het vandaan hebt. 

 

Bestel jouw nieuwe outfit bij Symfony Mode.