woman sitting on barricade

Alles over Mason Garments en Stone Island

Mason Garments sneakers en de Stone Island winterjas, ongetwijfeld zie je ze regelmatig op straat. Deze twee merken zijn enorm populair en dat is niet verassend, de twee merken zijn van enorm hoogwaardige kwaliteit. Maar waar komen ze vandaan? En waarom zijn deze twee merken zo populair? Je leest het in het onderstaande stuk tekst.

Het merk Mason Garments

Het merk Mason Garments komt niet van ver: het is namelijk een bedrijf dat is opgericht in Amsterdam. De oprichter van het bedrijf is een bekende in de schoenenindustrie en wist met zijn eigen merk meteen naam te maken. Het merk is gespecialiseerd in schoenen van hoge kwaliteit, met name met luxere materialen zoals leder en suède. Daarbij werkt Mason Garments zoveel mogelijk op een duurzame manier, ze leggen veel focus op het beperken van water- en energiegebruik. De schoenen hebben als kenmerk dat zij zeer comfortabel zijn door de prettige pasvorm. Voor de aanschaf kan je terecht in hun eigen webshop of die van de samenwerkende retailers.

Het merk Stone Island

Voor het merk Stone Island moet je wel een stukje verder, dit merk vindt zijn oorsprong namelijk in Italië. Stone Island richt zich op de gehele kledingindustrie: van sportieve schoenen tot zakelijke truien, je kan bij Stone Island terecht. Het merk richt zich net als Mason Garments op het hogere segment en werkt dus met geavanceerde technologieën en hoogwaardig materiaal om de klant van een zo goed mogelijke kwaliteit te voorzien. Het merk probeert de kleding duurzaam te produceren. De kleding is luxe, comfortabel en gemaakt om tegen de meest uiteenlopende omstandigheden te presteren.

De oprichter, een Italiaan, maakte naam door veel te experimenteren en het lef in de ontwikkeling. Hij wist het voor elkaar te krijgen om door zijn experimenten tot hoogwaardige kledingkwaliteit te komen. Daarom staat Stone Island zonder twijfel hoog aangeschreven in de kledingwereld. Gezien de gestegen populariteit betaalt zich dit nu uit!